Produkter

Jag har valt att göra behandlingar och ha försäljning av produkter frår Dermalogica och Jane Iredale.

Dermalogica är ett högteknologiskt märke med hudhälsa i fokus som jag har arbetat med sedan 2004. Märket är utvecklat av International Dermal Institute i Los Angeles, USA 1986, vilket i grunden är ett utbildningsföretag för hudterapeuter. Det är avancerade produkter som redan sedan start befunnit sig i en ledarposition vad gäller kvalitet. Endast de finaste ingredienserna används. Produkterna är är fria från mineraloljor, lanolin, uttorkande SD-alkoholer, irriterande artificiella färg-och parfymämnen. Med Dermalogica skräddarsyr jag mina professionella produktval i behandlingsrummet samt mina rekomendationer ur försäljnngssortimentet för dig att använda hemma. Detta för att det skall passa just din hud och dess tillstånd så att vi gemensamt kan uppnå maximala resultat. Dermalogica passar både män och kvinnor.

Varumärket Jane Iredale  grundades 1994. Finns i 45 länder, har funnits i Sverige sedan 2006. Jane Iredale  är kvalitetsprodukter med hudvårdande egenskaper. Samtliga produkter i sortimentet innehåller ingredienser av högsta kvalitet för att ge bästa täckning, finish och resultat. Makeupen är framtagen med den allra senaste teknologin för att garantera ett skydd mot UVA-och UVB-strålar. Kvalitetskrav omfattar även de antioxidanter och vitaminer de använder. Jane Iredale är av läkemedelskvalitet och även ekologiskt framtagen.

Högkvalitativa mineraler interagerar med ljus. Dessa ljusreflekterande egenskaper gör att huden upplevs som fräsch, felfri och yngre. Våra olika foundations erbjuder allt från lätt till full täckning, från skir och skimrande till sammetsmatt yta.

Alla foundations och concealers innehåller rena mineralpigment och ger därför exceptionell täckning med endast en liten mängd produkt. Behovet av touch-ups är minimalt.

Jane Iredales foundations bildar en skyddande barriär på hudytan. Huden kan andas och fungera normalt. Laboratorietester har visat att samtliga produkter är icke-komedogena - de täpper alltså inte till porerna.

Jane Iredales foundations med SPF rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning.

Jane Iredales produkter är säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade och dermatologiskt testade. Allt för att undvika ingredienser som kan göra huden känslig.