Massage

Massage


Jag utför svensk klassisk avslappningsmassage som ökar välbefinnandet och ger lugn och ro. Avslappningsmassage ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen i muskler och vävnad, lugnar ner nervsystemet och ger en mjuk och behaglig hud. Till levande ljus och lugn musik får du en avkopplande stund för kropp och själ.


Avslappnande kroppsmassage med aromaolja - 60 min

Pris 995:-


Sun ryggmassage - 30 min

Sun ryggmassage är en kraftigare ryggmassage som löser upp spänningarna  längs ryggraden. Sun ryggmassage är mycket avslappnande och utrensande.

Pris 670:-


Nyhet!! Ansiktsmassage - 60 min

En underbar behandling som fokuserar på att minska smärta och spänning i axlar, nacke och käke. Behandlingen är mycket avstressande och rogivande.

Massagen utförs på ansiktet, halsen, dekolletaget och nacken. Behandlingen inleds med lymfdränage för att minimera slagg, svullnad och inflammationer. Sedan utförs två olika massage tekniker. En djupgående och en mer avslappnande.

Massagen är så avkopplande, och ni som brukar gå på andra olika behandlingar för ansiktet vet att massage är en av mina specialiteter. Varma händer kommer ge dig en fantastik stund.

Denna behandling är friskvårdberättigad.

Pris 995:-


Ansiktsmassage - 30 min

Denna behandling är friskvårdsberättigad.

Pris 695:-


Skönhets Studion tar emot

Epassi Min friskvård, FriskvårdsChecken och ActiWay.

Dessa gäller bara till massage.

(kan ej bytas till produkter, presentkort eller kontanter)

Du kan endast lösa in din Epassi vid behandlingstillfället. Du kan Ej lösa in dem före din bokade behandlings tid.