Make Up

Therese Nyman

Tel 0303 - 172 80

Välkommen!

Make-up


Make-upen på salongen utförs med produkter från jane iredale. Mineral baserade produkter med ett mycket snyggt naturligt resultat.


Bröllop/Fest - Har han eller du äntligen friat? Ja då snurrar det runt i huvudet. Hur ska man se ut denna stora dag i livet? Lugn bara lugn. Jag hjälper dig! Kom på brud make–up och njut av dagen. Känn dig som en prinsessa för en dag. Eller lär dig själv genom att gå på en make-up kurs och bli en sessa varje dag i ditt liv. Tänk på att ett par snyggt formade bryn är ett måste denna dag och alla andra dagar också förstås.


Vardags make-up - 30 min

Lättare make-up för att snabbt bli vardags fräsch. Conciler, make-up bas, rouge. I denna lättare make-up lägger vi ej ögonskuggor utan kajal och mascara och lite läppglans.

Pris 500:-


Fest make-up - 60 min

Fullständig make-up förvandling. Vi tar fram det allra vackraste av DIG. Lägger en snygg bas som vi sedan bygger vidare med vackra ögon och läppar.

Pris 750:-


Brud make-up - 75 min + 30min

Unna dig en proffsig make-up på en utav de största dagarna i livet. Det är DU värd.

Sitt ner och njut och låt mig göra jobbet. Nämligen att ta fram det allra vackraste av DIG.

Konsultation ingår på 30 min, bokas innan den stora dagen

Pris 1200:-


Make-up kurs - 75 min

Här gör vi det tillsammans så DU lär dig hur du ska göra make-upen hemma, när inte jag är med. Jag gör en sida av ansiktet steg för steg och du gör andra ansiktshalvan själv. Nu har du chans att fråga mig om tips för att göra en snygg make-up själv. Det hela blir först en vardags make-up som jag lär dig hur DU snabbt förvandlar till en fest make-up

Pris 900:-

Skönhetsstudion i samarbete med hemsidesupport 2012 © Copyright