Manikyr/Fotvård

Therese Nyman

Tel 0303 - 172 80

Välkommen!

Manikyr och fotvård


Manikyr - 75 min

Dina naglar och nagelband vårdas och eventuella fnasiga nagelband klipps bort. Sen filas naglarna till en snygg form och behandlingen avslutas alltid med en avslappnande handmassage. Lackning av naglarna ingår.

(Till bokad tid kommer du alltid utan nagellack,  då din behandlings tid behövs till din manikyr och ej borttagning av gammalt lack)

Pris 750:-


Önskas lackning med GelColor kan detta bokas med mot tillägg,säg till vid bokning.

GelColor i samband med manikyr kostar 300 kr extra.


GelColor by OPI

Lack som håller ca 2-4 veckor. Hållbar lackning , med hög glans. För dig som tröttnat på avskavt nagellack. Produkten appliceras som ett vanligt nagellack och gelen härdas under en uv-lampa. Man får en liten förstärkning på sin egen nagel. Har du mycket nagelband som behöver klippas rekommenderas en manikyr första gången. (Då det ej ingår bortklippning av överflödigt nagelband utan endast upputtning av nagelband).


Du kan själv lösa upp lacket hemma med Expert Toutch Remove  115 kr (räcker till flera gånger).

Expert Toutch Wraps  98 kr räcker till två borttagningar, eller en borttagning för 60 kr. För den som inte önskar att göra det själv kan boka in borttagning på salong. Se priser nedan.


GelColor 1färg - 30 min

Filar, putter upp nagelband lackar.

Pris 500:-


Borttagning GelColor - 30 min

Pris 350:-Fotvård - 60 min

Ett par välskötta fötter gör att hela du mår bra. I en fotvård löser man upp förhårdnader, tar hand om naglar och nagelband. Behandlingen avslutas alltid med avslappnande fotmassage. Lackning av naglar ingår ej pga smittspridning av nagelsvamp.

(Kom alltid  till avtalad tid utan nagellack, eftersom  det annars går mycket av din behandlings tid för att ta bort gammalt lack)

Pris 750:-

Skönhets Studion tar emot FriskvårdsChecken och ActiWay.

Dessa gäller bara till fotvård och massage.

(kan ej bytas till produkter, presentkort eller kontanter)

Skönhetsstudion i samarbete med hemsidesupport 2012 © Copyright