Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Känns din hud grå, trist, smutsig, torr, fnasig, blank eller fet? Kanske du behöver en uppfräschning av din hud. Vi gör rent den och går igenom hur du på bästa sätt kan sköta den hemma. I de klassiska ansiktsbehandlingarna ingår alltid plockning av bryn och avslutas med lugnande massage. Behandlingarna passar både män och kvinnor. En ansiktsbehandling är inte bara en behandling för ansiktet utan också en behandling för själen.


Professionell hudanalys, Face  mapping utförs i varje ansiktsbehandling. Man kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling efter just dina behov. Vi strävar efter att ge din hud det allra bästa.


För dig som önskar mer resultat inriktad ansiktsbehandling lägg alltid till AHA exfolieringar i din behandling  då dessa ger ett mer långvarigt resultat mellan dina behandlingar. AHA exfolieringarna är mer strukturförbättrande, ökar cirkulationen, löser tilltäpptheter, pigmentreducerande, fukt och lyster givande.Ansiktsbehandling - 90 min

Rengöring, hudanalys, peeling, portömning, plock av bryn, phytodrenage, massage, ansiktsmask, dagcrem.

Pris 1150:-


Ansiktsbehandling med specialmask- 90 min

Specialmasken anpassas  efter varje kunds behov. Med specialmasken i din behandling förstärker vi effekten på djupet av de övriga produkterna som används i behandlingen. Jag väljer alltid det som passar kunden allra bäst utefter det resultatet vi önskar.

Pris 1300:-

 

Ansiktsbehandling med AHA exfoliering - 90 min

AHA exfoliering förbättrar behandlingens resultat. Gråa, matta celler från epidermis avlägsnas. Cirkulationsökande behandling som även underlättar portömningen. Aha behandlingar ger ett mer långvarig resultat mellen dina behandlingar, fukt och lystergivande, pigmentreducerande och löser effektivt tilltäptheter. I dag finns ett flertal olika AHA exfolieringar att välja mellan för att anpassa och skräddarsy behandlingen maximalt efter kundens behov och resultat.

Pris 1300:-

 

Ansiktsbehandling inkl AHA exfoliering och specialmask - 90 min

AHA exfoliering förbättrar behandlingens resultat. Gråa, matta celler från epidermis avlägsnas. Cirkulationsökande behandling som även underlättar portömningen.

Specialmasken anpassas  efter varje kunds behov. Med specialmasken i din behandling förstärker vi effekten på djupet av de övriga produkterna som används i behandlingen. Jag väljer alltid det som passar kunden allra bäst utefter det resultatet vi önskar.

Detta är den bästa ansiktsbehandlingen som ger det bäst resultatet, då vi gör båda tilläggen Aha exfoliering och Specialmask.

Pris 1440:-


Tillägg som du kan göra i din ansiktsbehandling:

Frans och brynfärgning i samband med bokad ansiktsbehandling.

Pris 470:-


Bt-micro apparatur, är en ny apparatur som salongen tagit in för att öka effekten i din önskade ansiktsbehandling. Med ultraljud och microström ökar penetreringen av produkterna. Ultraljud skapar temporärt mellanrum mellan cellerna i hornlagret, medan microström driver produkterna djupare ner i huden via dessa mellanrum. Apparaturen används i behandlingen för att slussa ner och öka effekten av tex aha exfoliering eller behandlings koncentraten. Bt-micro ger ökad cellaktivitet och energi till cellerna. Säg till vid bokning om du önskar ha med Bt-micro med i din behandlingen för att öka effekten.

195:- i tillägg.


Nyhet!! PPP Eye peel - tillägg i ansiktsbehandlingar

En kemisk peeling för huden runt ögonen. Minimerar fina linjer och rynkor, reducerar mörka ringar och svullnad, jämnar ut struktur och hyperpigmentering. Du kan välja att lägga till denna kemiska peelingen i alla dermalogicas ansiktsbehandlingar.

Pris 150 :- i tillägg.


Nyhet!! Halsbehandling -tillägg i ansiktsbehandlingar

Ta extra hand om din hals i denna behandling rengör vi hals och dekoltage,exfolierar och slussar in vårdande produkter med tillhörande hals mask. Minimerar fina linjer och rynko,spänstgivande och lystergivande halsbehandling.

Pris 395: i tillägg.


Nyhet!! Dermalogica Vitamin C+ FaceFitness  -60 min

Denna behandling är för dig som vill ha en uppstramande och lystergivande behandling. Den inleds med rengöring och aha exfoliering. Ultrastabilt C-vitamin slussas sedan ner i djupare hudlager med bt micro apparatur. Sedan är det dags för underbar massage FaceFitness. 
Denna massage är en djupgående muskelstimulerande massage för att strama upp din ansiktsmuskelatur. Massagen släpper på spänningar i ansiktet, hals och nacken. Behandlingen avslutas med mask och sedan produkter anpassade efter din hud.

Pris 1495:-


Pro Power Peel -30 min

Dermalogicas nya kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmeneteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika högkoncentrerade alfa och betahydroxisyror i kombination med låga ph värden avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras och behandlar olika hudtillstånd.


Behandlingen passar den kund som är fokuserad på själva peelingen och vill ha tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen applicera endast på ansiktet inkl den undre käklinjen.

Behandlingen kan göras som singel behandling eller som en kur på 3 eller 6 behandlingar.

I behandlingen utförs en dubbelrengöring, hudanalys,anpassad peeling efter hudens behov serum samt avslutar med mjukgörande crem.

Det ingår alltid ett eftervårds kit "Pro Power Peel Post Procedure Kit" med produkter som räcker i 2-3 dagar efter din behandling som passar efter denna kraftfulla kemiska peeling.


1-5 dagar efter behandlingen kan man känna sig torr och börja fjälla. Om flagor, blåsor eller skorpor uppstår, dra eller pilla inte bort dessa eftersom det kan orsaka ärrbildning. Utan smörj bara huden och låt huden sköta ev fjällningen själv. Man kan ej utföra denna kemiska exfoliering om du är gravid. Du skall ej vaxa/raka eller använda exfolierande produkter på huden 3 dagar före eller efter behandlingen. Man kan ej göra behandlingen om man har ett pågående munsår. Det är mycket viktigt att undvika intensiv solexponering de närmaste 2-3 veckorna efter behandling. Använd alltid solskydd efter din behandling. Avstå från konditionsträning som ökar blodcirkulationen i ansiktet i 24 h efter din behandling


Pro poweer peel -30 min

Peeling appliceras endast på ansiktet inkl den undre käklinjen.

Pris 995:-


Pro power Peel- 60 min

Peelingen appliceras på ansikter, halsen och dekoltage.

Behandlingen avslutas med djupgående serum lättare inslussnings massage och apparatur.

Pris 1495:-


Nyhet!! PPP Eye peel -20 min

Denna 20 minuters behandling är för huden runt ögonen. Först gör vi en kemisk peeling för huden runt ögonen som reducerar fina linjer och rynkor, jämnar ut pigmenteringar och ojämnheter samt dämpar svullnad. Lättare ögon massage med c-vitamin serum.

Pris 495:-


Nyhet!! Halsbehandling - 45min

Ta extra hand om din hals i denna behandling rengör vi hals och dekoltage,exfolierar och slussar in vårdande produkter med tillhörande hals mask. Minimerar fina linjer och rynko,spänstgivande och lystergivande halsbehandling.

Pris 650:-


IonActive power tretment - 45 min

Denna behandling kombinerar det senaste inom behandlingsteknik och kraftfulllt verkande produkter. Behandlingen skräddarsys till varje kund med 6 olika djupverkande professionella produkter från IonActive systemet. En ny massage teknik utarbetad för att slussa in IonActive koncentraten på bästa sätt. Över dessa koncentrat läggs antingen en värmande eller svalkande gel- Gelloid. Den förstärker och förseglar effekten av de högaktiva koncentraten.

Behandlingen erbjuder avancerade lösningar för synligt resultat och en oförglömlig behandlings upplevelse.


I behandlingen arbetar man även med aha exfoliering och Bt-micro. Bt-micro är apparatur med ultraljud och microström som ökar penetreringen av produkter. Ultraljud skapar temporärt mellanrum mellan cellerna i hornlagret, medan  microström driver produkter ner i huden via dessa mellanrum. Bt-micro ger ökad cellaktivitet och energi till cellerna.


Efter bara en behandling med IonActive  kommer du att märka att huden känns märkbart  mjukare, slätare och väl genomfuktad. En enstaka behandling med IonActive kan utföras för att just få den boosten av lyster och fukt. Vill du däremot ha mer hållbart resultat med långsiktiga effekter på exempelvis synliga  ålderstecken, pigmenteringar, torrhet och fet problemhy,  så rekommenderas en behandlingskur 3-6 gånger. De utförs i så fall varannan vecka.

Pris 1170:-


Total well-being - 90 min

Denna behandling passar till den kund som önskar ha det extra lyxigt. Behandlingen tillför mycket fukt. Lugn och ro är något du definitivt får under denna mycket sköna behandling. Rengöring, peeling, akupressur, massage med varma handukar på nacken, djupgående ansiktsmassage och fuktgivande ansiktsmask samt phytodrenage med specialmask som avslut.

Pris 1250:-


Liten Ansiktsbehandling - 60 min

Rengöring, peeling, portömning, ansiktsmask och dagcrem.

Vill du lägga till AHA exfoliering eller specialmask kostar det 250kr per tillägg. (Viktigt att du säger till vid bokning om tillägg önskas).

Pris 845:-


Minibehandling - 60 min

Behandlingen passar den som vill ha en lättare uppfräschning och fuktbehandling. Rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och dagcrem.

Vill du lägga till AHA exfoliering eller specialmask kostar det 250kr per tillägg. (Viktigt att du säger till vid bokning om tillägg önskas).

Pris 845:-Nyhet!! Cryo IQ - behandling av fläckar

Nu kan du behandla dina Leverfläckar, Pigmentfläckar, Fibrom, Hudflikar, Sebboreisk keratos och hudförändringar.

Cryo IQ behandlar med flytande frysning. Det innovativa sättet till kryokirurgi. Behandlingen är snabb och känns knappt (lite stickning i området kan upplevas). Man kan behandla både på ansiktet och kroppen.

Vi tar endast bort godartade fläckar. Har du kliande, växande, såriga blå/svarta kontaktar du en läkare för en bedömning.


Området som behandlas kommer kort efter att utvecklas till en blåsa.

Den ska du vara försiktig med och undvika att klia sönder. 1-3 veckor efter behandlingen så har du det slutliga resultatet. Viktigt att låta skorpan själv falla av, pilla ej.


Använd solskydd på behandlat område. Man kan ha plåster över men då viktigt att det har öppna sidor.


Vissa fläckar kan behöva 1-3 behandlingar beronde på fläck. Pigmentfläckar oftast 1 behandling, fibrom oftast 2 behandlingar. (Detta vet vi alltså inte innan man behandlar fläcken)


Priser gäller fläckar som är max 1 cm stora.

1 st 900 kr, därefter 500 kr per fläck vid samma tillfälle.

Återbesök 1/2 priset, görs tidigast efter 3 veckor senast 5 veckor efter.


Återbesök gör man endast om pigmentet/fibromet är kvar efter 3-5 veckor. Rodnaden som är kvar tillhör läkningsprocessen och den försvinner av sig själv.


Behandar du fläckar i sambamnd med Ansiktsbehandling eller annan behandling rabatteras 200 kr.

Pris 1 st 700 kr, därefter 300 kr per fläck


Större fläckar från 1500 kr

Fibrom 1500 kr

Hudflikar 1000 krdermalogica expert

2014-04-10


Läs mer om "expert" under nyheter för mer information.


Face mapping

(Professionell hudanalys)

utförs i varje

ansiktsbehandling.


"Presentkort på behandling är alltid en uppskattad present"