Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Känns din hud grå, trist, smutsig, torr, fnasig, blank eller fet? Kanske du behöver en uppfräschning av din hud. Vi gör rent den och går igenom hur du på bästa sätt kan sköta den hemma. I de klassiska ansiktsbehandlingarna ingår alltid plockning av bryn och avslutas med lugnande massage. Behandlingarna passar både män och kvinnor. En ansiktsbehandling är inte bara en behandling för ansiktet utan också en behandling för själen.


Professionell hudanalys, Face mapping utförs i varje ansiktsbehandling. Man kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling efter just dina behov. Vi strävar efter att ge din hud det allra bästa.


För dig som önskar mer resultat inriktad ansiktsbehandling lägg alltid till AHA exfolieringar i din behandling  då dessa ger ett mer långvarigt resultat mellan dina behandlingar. AHA exfolieringarna är mer strukturförbättrande, ökar cirkulationen, löser tilltäpptheter, pigmentreducerande, fukt och lyster givande.Ansiktsbehandling - 90 min

Rengöring, hudanalys, peeling, portömning, plock av bryn, phytodrenage, massage, ansiktsmask, dagcrem.

Pris 1195:-


Ansiktsbehandling med specialmask- 90 min

Specialmasken anpassas  efter varje kunds behov. Med specialmasken i din behandling förstärker vi effekten på djupet av de övriga produkterna som används i behandlingen. Jag väljer alltid det som passar kunden allra bäst utefter det resultatet vi önskar.

Pris 1350:-

 

Ansiktsbehandling med AHA exfoliering - 90 min

AHA exfoliering förbättrar behandlingens resultat. Gråa, matta celler från epidermis avlägsnas. Cirkulationsökande behandling som även underlättar portömningen. Aha behandlingar ger ett mer långvarig resultat mellen dina behandlingar, fukt och lystergivande, pigmentreducerande och löser effektivt tilltäptheter. I dag finns ett flertal olika AHA exfolieringar att välja mellan för att anpassa och skräddarsy behandlingen maximalt efter kundens behov och resultat.

Pris 1350:-

 

Ansiktsbehandling inkl AHA exfoliering och specialmask - 90 min

AHA exfoliering förbättrar behandlingens resultat. Gråa, matta celler från epidermis avlägsnas. Cirkulationsökande behandling som även underlättar portömningen.

Specialmasken anpassas  efter varje kunds behov. Med specialmasken i din behandling förstärker vi effekten på djupet av de övriga produkterna som används i behandlingen. Jag väljer alltid det som passar kunden allra bäst utefter det resultatet vi önskar.

Detta är den bästa ansiktsbehandlingen som ger det bäst resultatet, då vi gör båda tilläggen Aha exfoliering och Specialmask.

Pris 1495:-


Tillägg som du kan göra i din ansiktsbehandling:

Frans och brynfärgning i samband med bokad ansiktsbehandling.

Pris 490:-


Bt-micro apparatur, är en ny apparatur som salongen tagit in för att öka effekten i din önskade ansiktsbehandling. Med ultraljud och microström ökar penetreringen av produkterna. Ultraljud skapar temporärt mellanrum mellan cellerna i hornlagret, medan microström driver produkterna djupare ner i huden via dessa mellanrum. Apparaturen används i behandlingen för att slussa ner och öka effekten av tex aha exfoliering eller behandlings koncentraten. Bt-micro ger ökad cellaktivitet och energi till cellerna. Säg till vid bokning om du önskar ha med Bt-micro med i din behandlingen för att öka effekten.

195:- i tillägg.


PPP Eye peel - tillägg i ansiktsbehandlingar

En kemisk peeling för huden runt ögonen. Minimerar fina linjer och rynkor, reducerar mörka ringar och svullnad, jämnar ut struktur och hyperpigmentering. Du kan välja att lägga till denna kemiska peelingen i alla dermalogicas ansiktsbehandlingar.

Pris 150 :- i tillägg.


Halsbehandling -tillägg i ansiktsbehandlingar

Ta extra hand om din hals i denna behandling rengör vi hals och dekoltage,exfolierar och slussar in vårdande produkter med tillhörande hals mask. Minimerar fina linjer och rynko,spänstgivande och lystergivande halsbehandling.

Pris 395:- i tillägg.


Nyhet!! Nanoinfusion är en mikroslipning, även kallad nanoneedling. Behandlingen stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser. Nanoinfusion är perfekt för den som efterfrågar mer avancerade resultat men inte vill hantera biverkningar efter mer invasiva tekniker. Med mikroslipning luckras hudytans celler upp med hjälp av metalltippar. Hudytan blir slät, jämn och får fin lyster.


OBS! Till skillnad från andra mer invasiva behandlingar (tex microneedling) så innebär denna behandling ingen smärta och inga efterföljande biverkningar.


Passar alla hudtyper och hudtoner. Behandling med mikroslipning ger bäst resultat som en kurbehandling men kan även ses som en enskild boost för att ge huden ”en spark i baken”.


Nanoinfusion 30 min -

Rengöring, Aha exfoliering,nanoinfusion,dagcrem

Pris 995:-


Nanoinfusion 60 min -

Rengöring,Aha exfoliering,massage,mask och dagcrem - Pris 1695:-


Dermalogica Vitamin C+ FaceFitness  -60 min

Denna behandling är för dig som vill ha en uppstramande och lystergivande behandling. Den inleds med rengöring och aha exfoliering. Ultrastabilt C-vitamin slussas sedan ner i djupare hudlager med bt micro apparatur. Sedan är det dags för underbar massage FaceFitness. 
Denna massage är en djupgående muskelstimulerande massage för att strama upp din ansiktsmuskelatur. Massagen släpper på spänningar i ansiktet, hals och nacken. Behandlingen avslutas med mask och sedan produkter anpassade efter din hud.

Pris 1495:-


Pro Power Peel -30 min

Dermalogicas nya kemiska peelingar behandlar markanta åldersförändringar såsom linjer, rynkor och pigmeneteringar. Det finns även möjlighet att behandla fet problemhud för att förbättra struktur och dämpa talgproduktion.

Med specifika högkoncentrerade alfa och betahydroxisyror i kombination med låga ph värden avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras och behandlar olika hudtillstånd.


Behandlingen passar den kund som är fokuserad på själva peelingen och vill ha tidseffektiv men kraftfull behandling. Peelingen applicera endast på ansiktet inkl den undre käklinjen.

Behandlingen kan göras som singel behandling eller som en kur på 3 eller 6 behandlingar.

I behandlingen utförs en dubbelrengöring, hudanalys,anpassad peeling efter hudens behov serum samt avslutar med mjukgörande crem.


1-5 dagar efter behandlingen kan man känna sig torr och börja fjälla. Om flagor, blåsor eller skorpor uppstår, dra eller pilla inte bort dessa eftersom det kan orsaka ärrbildning. Utan smörj bara huden och låt huden sköta ev fjällningen själv. Man kan ej utföra denna kemiska exfoliering om du är gravid. Du skall ej vaxa/raka eller använda exfolierande produkter på huden 3 dagar före eller efter behandlingen. Man kan ej göra behandlingen om man har ett pågående munsår. Det är mycket viktigt att undvika intensiv solexponering de närmaste 2-3 veckorna efter behandling. Använd alltid solskydd efter din behandling. Avstå från konditionsträning som ökar blodcirkulationen i ansiktet i 24 h efter din behandling


Pro poweer peel -30 min

Peeling appliceras endast på ansiktet inkl den undre käklinjen.

Pris 995:-


Pro power Peel- 60 min

Peelingen appliceras på ansikter, halsen och dekoltage.

Behandlingen avslutas med djupgående serum lättare inslussnings massage och apparatur.

Pris 1495:-Total well-being - 90 min

Denna behandling passar till den kund som önskar ha det extra lyxigt. Behandlingen tillför mycket fukt. Lugn och ro är något du definitivt får under denna mycket sköna behandling. Rengöring, peeling, akupressur, massage med varma handukar på nacken, djupgående ansiktsmassage och fuktgivande ansiktsmask samt phytodrenage med specialmask som avslut.

Pris 1295:-


Liten Ansiktsbehandling - 60 min

Rengöring, peeling, portömning, ansiktsmask och dagcrem.

Vill du lägga till AHA exfoliering eller specialmask kostar det 250kr per tillägg. (Viktigt att du säger till vid bokning om tillägg önskas).

Pris 995:-


Minibehandling - 60 min

Behandlingen passar den som vill ha en lättare uppfräschning och fuktbehandling. Rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och dagcrem.

Vill du lägga till AHA exfoliering eller specialmask kostar det 250kr per tillägg. (Viktigt att du säger till vid bokning om tillägg önskas).

Pris 995:-


Nyhet!! Ansiktsmassage - 60 min

En underbar behandling som fokuserar på att minska smärta och spänning i axlar, nacke och käke. Behandlingen är mycket avstressande och rogivande.

Massagen utförs på ansiktet, halsen, dekolletaget och nacken. Behandlingen inleds med lymfdränage för att minimera slagg, svullnad och inflammationer. Sedan utförs två olika massage tekniker. En djupgående och en mer avslappnande.

Massagen är så avkopplande, och ni som brukar gå på andra olika behandlingar för ansiktet vet att massage är en av mina specialiteter. Varma händer kommer ge dig en fantastik stund.

Denna behandling är friskvårdberättigad.

Pris 995:-


Ansiktsmassage - 30 min

Denna behandling är friskvårdsberättigad.

Pris 695:-


Nyhet!! Cryo IQ - behandling av fläckar

Nu kan du behandla dina Leverfläckar, Pigmentfläckar, Fibrom, Hudflikar, Sebboreisk keratos och hudförändringar.

Cryo IQ behandlar med flytande frysning. Det innovativa sättet till kryokirurgi. Behandlingen är snabb och känns knappt (lite stickning i området kan upplevas). Man kan behandla både på ansiktet och kroppen.

Vi tar endast bort godartade fläckar. Har du kliande, växande, såriga blå/svarta kontaktar du en läkare för en bedömning.


Området som behandlas kommer kort efter att utvecklas till en blåsa.

Den ska du vara försiktig med och undvika att klia sönder. 1-3 veckor efter behandlingen så har du det slutliga resultatet. Viktigt att låta skorpan själv falla av, pilla ej.


Använd solskydd på behandlat område. Man kan ha plåster över men då viktigt att det har öppna sidor.


Vissa fläckar kan behöva 1-3 behandlingar beronde på fläck. Pigmentfläckar oftast 1 behandling, fibrom oftast 2 behandlingar. (Detta vet vi alltså inte innan man behandlar fläcken)


Priser gäller fläckar som är max 1 cm stora.

1 st 900 kr, därefter 500 kr per fläck vid samma tillfälle.

Återbesök 1/2 priset, görs tidigast efter 3 veckor senast 5 veckor efter.


Återbesök gör man endast om pigmentet/fibromet är kvar efter 3-5 veckor. Rodnaden som är kvar tillhör läkningsprocessen och den försvinner av sig själv.
Större fläckar från 1500 kr

Fibrom 1500 kr

Hudflikar 1000 krdermalogica expert

2014-04-10


Läs mer om "expert" under nyheter för mer information.


Face mapping

(Professionell hudanalys)

utförs i varje

ansiktsbehandling.


"Presentkort på behandling är alltid en uppskattad present"