Nyheter

NYHETER

200526

NYHET!

Ny adress, salongen har flyttat längre ned på gatan 26:e maj 2020. Salongen ligger nu i det gula huset efter Bekås!! Ytterbyvägen 8.

Skönhets Studion

Ytterbyvägen 8, 442 30 Kungälv

Telefon 0303-172 80

160903

NYHET!

IonActive Power Treatment

Är professionella produkter och behandlingar som påskyndar och förbättrar hudens naturliga funktioner. Du får djupverkande resultat på hudtillstånd som kraftig uttorkning, känslighet, ojämn pigmentering, fet problemhud samt förtida hudåldrande.


Vad innebär behandlingen?

Med alla Dermalogicas hudvårdsbehandlingar ser vi till att förstärka effekten av dina dagliga hudvårdsrutiner. Varje Dermalogicabehandling är unik genom att hudterapeuten anpassar produktval och behandlingstekniker efter just din huds behov- men även efter dina önskemål om tid och resultat. IonActive Power Treatment är en mer avancerad och djupgående specialbehandling med syfte att intensivbehandla specifika hudproblem. Perfekt för dig som är van vid att sköta din hud och går regelbundet på hudvårdsbehandlingar.


Vad kan jag förvänta mig?

Efter bara en behandling kommer du att märka att huden känns märkbart mjukare, slätare och väl genomfuktad. En enstaka behandling med IonActive kan utföras få att just få den boosten av lystern och fukt. Vill du däremot ha mer hållbara resultat med långsiktiga effekter på exempelvis pigmenteringar, så rekommenderas en behandlingkur på 3-6 gånger. Diskutera med din hudterapeut om vad som är lämpligt för just dig och med vilket intervall behandlingarna i så fall bör utföras.   


Hudterapeuten väljer mellan fyra olika koncentrat- IonActive- med aktiva ingredienser som behandlar specifika hudtillstånd. Över dessa koncentrat läggs antingen en värmande eller svalkande gel- Gelloid. Den förstärker och förseglar effekten av de högaktiva koncentraten.

160903

NYHET!

Salongen börjar med apparatur som tillval i dina ansiktsbehandlingar. Bt-micro är apparatur med ultraljud och microström som ökar penetreringen av produkter. Ultraljud skapar temporärt mellanrum mellan cellerna i hornlagret, medan  microström driver produkter ner i huden via dessa mellanrum. Bt-micro ger ökad cellaktivitet och energi till cellerna.

150223


Från februari 2015 är Skönhets Studion återförsäljare av Jane Iredale. Hudvårdande mineral make up.

140411

I april 2014 har jag slutfört dermalogicas Internationella Expertprogram för hudterapeuter.

Programet omfattar 21 kurser där jag har gjort både teoretiska och praktiska slutprov i tre olika kompetensnivåer.

Steg 1 - Dermalogica Certifierad

Steg 2 - Dermalogica Specialist

Steg 3 - Dermalogica Expert

Detta för att du som kund ska få ut det bästa av din behandling hos mig. Så nu har jag genomgått hela utbildnings programet och blivit Expert.

dermalogica expert

2014-04-10

140101

Salongen Börjar med GelColor by OPI ett ultraviolett manikyrsystem som gör att dina naglar håller sig starka samtidigt som den stilfulla glansen ger ett lyxigt intryck. Du behöver inte längre nöja dig med att bara bygga dina naglar på salong: Snygga välmanikyrerade naglar med färg, det är det som gäller!

Gel Color appliceras som ett vanligt lack och härdar på 30 sekunder i UV-lampa. Tillsammans med GelColor är du säker på att förälska dig i dina igen… och du behöver inte oroa dig för att skada dem. Läs mer om Gel Color under behandlingar under fliken naglar.